Potravinářství
- O4 / O3 + zavřená záď, antistatická, energii pohlcující pata, podrážka odolná uhlovodíkům /
- S1 / s tužinkou ve špičce a SB + uzavřená oblast paty, E -absorbcia energie v oblasti paty, A - antistaticke
- S2 / s tužinkou ve špičce + S1 + WRU - odolnost vrchu obuvi proti průniku a absorpci vody /
- S3 / s tužinkou ve špičce + S2 + P - ochrana podrážek komplexu proti propíchnutí, dezénová podešev /
- SB / s tužinkou ve špičce a splňuje základní požadavky + závazná je jedna ze tří požadavků proti smyku
Nejprodávanější
Značky
1. Normy pracovní a bezpečnostní obuvi
2. Pohlaví
3. Sezóna
4. Barva
5. Kategorie obuvi
6. Vlastnosti pracovní obuvi
7. Druh podrážky
8. Vrchní materiál
Velikost
Potravinářský průmysl nebo jinak potravinářství je náročné zpracovatelské odvětví a právě proto vyžaduje široké spektrum pracovní obuvi různých vlastností. Pro pracovníky v potravinářství tzv. potravinářů je třeba zajistit tu nejvhodnější pracovní a bezpečnostní obuv.
Jednotlivé odbory potravinářského průmyslu vyžadují pracovní obuv s konkrétní specifikací.
V naší nabídce pracovní obuvi pro potravinářský průmysl najdete pracovní a bezpečnostní obuv do odvětví jako jsou masoprůmysl, mlékárny, pekárny, cukrovary, lihovary, pivovary, konzervárny, vinárny, drůbežárny, škrobárny, ovocnářství, mrazírny a zpracovatelé ryb, zpracovatelé tuků a olejů, výrobců nealko nápojů a minerálních vod a také pracovní obuv pro kuchaře, číšníky a pomocné síly v kuchyni a restauraci.